maandag, 13. mei 2013 - 8:52 Update: 03-07-2014 0:58

Duikers zoeken in visvijver Geulle naar Ruben en Julian

foto van zoektocht naar broertjes | fbf
Foto: fbf archief
Geulle

De politie is sinds maandagochtend 09.00 uur bezig met het zoeken in en rond de visvijver bij het Limburgse Geulle naar de vermiste broertjes Ruben en Julian.

Volgens politiewoordvoerder Bernhard Jens kreeg men zondag aan het begin van de middag nieuwe informatie en besloot men bij Geulle te gaan zoeken.  Bij het zoeken zijn een politiehelikopter, militairen, brandweer en speurhonden ingezet. Ook de visvijver is door de politie afgezocht. Dit heeft tot op heden geen resultaat gehad.

Vrijwilligers startten zondagochtend al een zoektocht in het Utrechtse Austerlitz en in het Limburgse Beek. Dit heeft tot nu toe ook niet tot een resultaat geleid. De politie gaf zaterdagavond een gedetailleerde kaart vrij van de route die de vader gereden heeft de bewuste dag dat de jongens verdwenen. Dit is gebeurd aan de hand van de GPS-gegevens van de mobiele telefoon van de vader.

Sinds maandag worden de twee broertjes vermist. Het lichaam van de vader werd dinsdag gevonden in de bossen bij Doorn. Hier had hij zichzelf van het leven beroofd. Bekenden van de familie denken dat een eerdere gerechtelijke uitspraak, die betrekking heeft op de omgangsregeling met de kinderen, ten grondslag ligt aan het drama.
 

Provincie: