woensdag, 21. augustus 2019 - 14:49 Update: 21-08-2019 14:59

Nu ook R-Line Black Style verkrijgbaar op Tiguan Allspace

tiguan-allspacer-r-line
Foto: Volkswagen
tiguan-allspace-interieur
Foto: Volkswagen
tiguan-allspace-r-line
Foto: Volkswagen
Leusden

De Tiguan Allspace is er nu ook als R-Line Black Style. 'Zoals zijn naam al doet vermoeden, is deze sportieve en extra ruime SUV van Volkswagen voorzien van fraaie, zwarte R-line looks', zo heeft Volkwagen laten weten.

Zeer gewild

'R-Line styling is zeer gewild onder Volkswagen-rijders. Veel Nederlanders kiezen bijvoorbeeld voor de rijk uitgeruste Business R-modellen. De sportieve koploper is de Volkswagen Tiguan. Een op de twee Nederlandse Tiguan-kopers kiest namelijk voor de fraaie R-styling', aldus Volkswagen. Volkswagen heeft goed nieuws voor R-Line-fans. In navolging op zijn kleinere broer, de Tiguan R-Line Black Style, is nu ook de extra ruime Tiguan Allspace beschikbaar met de even fraaie als indrukwekkende, zwarte looks.

R-Line exterieur

Het Tiguan Allspace R-Line Black Style exterieurpakket bevat onder meer zwarte 19 inch ‘Sebring’ lichtmetalen velgen (zwarte 20 inch Suzuka-velgen tegen meerprijs leverbaar), een zwarte R-Line-dakspoiler, zwarte dakrails, zwarte spiegelkappen en raamlijsten, donker getinte ramen achter, en een R-design bodykit met zwarte accenten. 

R-Line interieur

Om de Tiguan Allspace helemaal af te maken is het R-Line Black Style exterieurpakket ook te combineren met een fraai R-Line interieurpakket. Dit pakket bevat onder meer Top-comfortstoelen, ‘Race’ stoffen bekleding, een aan de onderzijde afgevlakt R-Line sportstuur, een zwarte dakhemel, R-line instaplijsten, R-line vloermatten en aluminium pedalen.

Prijzen

Het R-Line Black Style exterieurpakket is er voor € 1.024 op de Tiguan Allspace Highline Business R en voor € 2.894 op de Tiguan Allspace Highline. Het R-Line Black Style in- én exterieurpakket is er vanaf respectievelijk € 1.834 (Highline Business R) en € 3.705 (Highline). De 20-inch zwarte Suzuka- velgen zijn al leverbaar vanaf € 664.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):