donderdag, 15. september 2016 - 11:44 Update: 15-09-2016 17:41

Neven Michael Jackson bezoeken Ronald McDonald Huis VUmc

Neven Michael Jackson bezoeken Ronald McDonald Huis VUmc
Foto: Ronald McDonald Kinderfonds
Amsterdam

De Amerikaanse boyband 3T heeft gisteren tijdens hun concerttour Ronald McDonald Huis VUmc bezocht. De bandleden traden daarmee in de voetsporen van hun oom Michael Jackson, die deze plek in 1996 bezocht en een substantieel bedrag doneerde.

Taj, Taryll en TJ Jackson spraken in het Ronald McDonald Huis met ouders van zieke kinderen en werden verrast door een playback-act van kinderen op het nummer Beat It van Michael Jackson.

Steun van hun oom

Taj, Taryll en TJ Jackson waren erg onder de indruk van het nut en de noodzaak van het Ronald McDonald Huis, dat mede door de steun van hun oom is gerealiseerd. Sinds zijn bezoek hangt er een foto met bericht van Michael Jackson in het Ronald McDonald Huis. "Het was voor ons heel belangrijk om tijdens onze concerttour Up Close and Personal tijd vrij te maken om het Huis te bezoeken", zegt Taryll Jackson, vader van twee kinderen. "Het is een eerbetoon aan onze oom Michael. Daarnaast hebben zowel TJ als ik persoonlijk ervaring met wat je als ouder ervaart als je kind in het ziekenhuis wordt behandeld. Het raakt ons daarom enorm om hier te zijn en deze ouders te spreken." Taj, Taryll en TJ namen uitgebreid de tijd om te praten en dollen met de kinderen, gingen op de foto met ouders en vrijwilligers en tekenden voordat ze weggingen alle drie het gastenboek.