dinsdag, 3. oktober 2017 - 17:28

Broederliefde niet betrokken bij steekpartij Rotterdam

Broederliefde niet betrokken bij steekpartij Rotterdam
Foto: fbf
Rotterdam

De politie onderzoekt een steekincident, dat dinsdagochtend plaatsvond in een parkeergarage aan de Kruiskade. Een 22-jarige Rotterdammer liep meerdere steekwonden op in zijn rug.

Twee groepen mannen kregen ruzie in een uitgaansgelegenheid aan de Kruiskade. Rond vijf uur zetten ze die ruzie voort in de naastgelegen parkeergarage. Dat mondde uit in een steekpartij, waarbij een van de mannen in zijn rug werd gestoken. Toen de hulpdiensten arriveerden, werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De politie startte direct een onderzoek. Agenten stelden sporen veilig en hoorden getuigen. Vooralsnog zijn er geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek wordt voortgezet en de politie komt daarbij graag in contact met getuigen. 

Broederliefde

Volgens de rapformatie Broederliefde heeft de media en de politie een grote fout gemaakt om hun in verband te brengen met het steekincident. De groep laat op Instagram weten dat zij niet betrokken waren en geen van de brandleden gewond is geraakt. 'We worden ten onrechte in het kwade daglicht gesteld', aldus Broederliefde