vrijdag, 8. april 2016 - 12:43 Update: 08-04-2016 12:48

Belg (30) Eerste Paasdag ernstig mishandeld op Eurocircuit Valkenswaard

Belg (30) Eerste Paasdag ernstig mishandeld op Eurocircuit Valkenswaard
Foto: Archief FBF
Valkenswaard

Een 30-jarige man uit het Belgische Kortrijk is op Eerste Paasdag op het Eurocircuit in Valkenswaard ernstig mishandeld. Dit meldt de politie, die op zoek is naar getuigen, vrijdag.

Zondagavond 27 maart kregen agenten rond 20.00 uur een melding van een vechtpartij, waarbij een man door meerdere personen geslagen zou zijn. Ter plaatse werd het slachtoffer bewusteloos aangetroffen en werd de ernst van de situatie duidelijk. 

Ernstig gewond naar ziekenhuis

De man werd in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis in Tilburg. Als gevolg van de mishandeling liep hij ernstig hersenletsel op. Op dit moment is het slachtoffer buiten levensgevaar, maar het is onduidelijk of hij helemaal zal herstellen.

Dringende oproep

De politie is dringend op zoek naar getuigen van deze zeer ernstige mishandeling.  Tevens doet de recherche een oproep aan de daders om zich te melden bij de politie. 

Gezien de drukte op het Eurocircuit is het niet uitgesloten dat mensen opnames hebben gemaakt van de mishandeling.  Iedereen met informatie wordt dringend verzocht die door te geven op politie.nl/melden of 0900-8844. Beelden kunnen worden gedeeld met de politie op politie.nl/upload.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: