donderdag, 2. juni 2016 - 12:29 Update: 02-06-2016 13:05

Lustkapper weer actief in Groningen

Lustkapper weer actief in Groningen
Foto: Archief FBF.nl
Groningen

Lustkapper H.S. uit Emmen is weer actief in Groningen. De man doet zich voor als kapper en heeft vrouwen op straat gevraagd of hij hun haar mag doen.

Bij de politie is opnieuw een melding binnengekomen. Een woordvoerder van politie in het AD: 'Hij heeft zich voorgedaan als werknemer van een Groningse kapperszaak en heeft gevraagd of hij het haar mocht doen van een vrouw.' De eigenaresse van de kapperszaak, Alida Veenstra, is woest op de man, omdat hij haar naam gebruikt. De lustkapper beweert bij haar kapperszaak Alida Hairfacts te werken. Op Facebook laat kapsalon Alida Hairfacts weten: 'OPGELET!!!! De lustkapper is weer actief in de stad onder mijn naam!!! Alsjeblieft laat je niet knippen door hem! Hij werkt niet voor Kapsalon Alida Hairfacts.'

De man doet zich al sinds 1995 voor als kapper om vrouwen te kunnen betasten. Sinds 2014 is hij ook in Groningen actief. Hij beweert geweldig goed te zijn in het opsteken van haar. Maar wanneer een vrouw daarmee akkoord gaat, verknipt hij de hele coupe, zo meldt Dagblad van het Noorden. In 2009 werd H.S. veroordeeld tot een werkstraf van 180 uur voor aanranding. Ook is hij meerdere keren veroordeeld voor diefstal.

 

Categorie:
Provincie: