zaterdag, 13. augustus 2016 - 16:57 Update: 13-08-2016 19:32

Klanten en juwelier op de grond gedwongen tijdens overval in Boxtel

Boxtel

In Boxtel hebben onbekenden zaterdagmiddag een overval gepleegd op een juwelier. De overval vond plaats bij juwelier Le Cloc Caduc aan de Molenstraat.

Twee onbekende daders kwamen rond 10.00 uur de winkel binnen en sloegen één van de vitrines met sieraden kapot. De juwelier, een medewerkster en een aanwezige klant moesten van de overvallers op de grond gaan liggen. Hierbij werden ze bedreigd met iets dat op een vuurwapen leek. Beide overvallers droegen tijdens hun daad een helm. Na de overval sloegen beide daders met een oude scooter op de vlucht.
Niemand raakte gewond. Opmerkelijk was dat beide daders een blauw regenpak droegen ondanks dat het niet regende. Ook zou de scooter geen koplamp meer hebben. Via Burgernet verspreidde de politie het signalement van de daders maar verzocht zelf geen actie te ondernemen direct 112 te bellen bij het zien van de voortvluchtige.

Later werd de scooter aangetroffen in een grote sloot langs een zandpad nabij de Mariakapel aan de Brede Heide in Lennisheuvel. Van de daders ontbreekt tot op heden nog ieder spoor. Onbekend is wat de daders hebben weten buit te maken.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):