vrijdag, 21. oktober 2016 - 16:43 Update: 21-10-2016 16:48

Gezochte Tilburger (27) breekt beide enkels bij sprong van derde etage

Gezochte Tilburger (27) breekt beide enkels bij sprong van derde etage
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Tilburg

In een poging om aan de politie te ontkomen heeft een 27-jarige Tilburger donderdagavond bij een sprong van een balkon van de derde etage zijn twee enkels gebroken. Dit meldt de politie vrijdag.

Openstaande boete

De man werd door de politie onder meer gezocht vanwege een nog openstaande boete. Agenten gingen donderdagavond rond 19.00 uur naar een flatwoning op de derde verdieping in de wijk Gesworen Hoek omdat daar een 26-jarige Tilburger zou verblijven. 

Hij staat gesignaleerd in het opsporingsregister omdat hij nog een onherroepelijk vonnis van 546 euro of 8 dagen heeft openstaan en internationaal nog gezocht wordt vanwege een drugsdelict.  

Ambulance

Een vrouw deed open en vertelde desgevraagd dat hij niet thuis was. Op dat moment sprong kennelijk de gezochte man vanaf het balkon. Beneden werden de dienders geattendeerd op het feit dat een gewonde man een woning was ‘binnengekropen’. De vonnisklant kermde van de pijn. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht omdat zijn beide enkels gebroken waren. Zijn aanhouding is uitgesteld.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: