zaterdag, 10. juni 2017 - 20:42 Update: 10-06-2017 20:44

Duitse taxichauffeur in Heerlen overvallen

Duitse taxichauffeur in Heerlen overvallen
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Heerlen

Vrijdagavond is in Heerlen een 54-jarige Duitse taxichauffeur uit Aachen ter hoogte van de Nijverheidsweg overvallen. Dit heeft de politie zaterdag bekendgemaakt.

Vuurwapen

De man kwam rond 22.20 uur aangerend bij een bedrijf aan die weg en vertelde dat twee personen hem hadden bedreigd met een vuurwapen. De personen zaten in de taxi, toen ze op een gegeven moment een wapen op de chauffeur richtte. 

Onbekend geldbedrag

Na de overval gingen de daders er vandoor richting een weiland ter hoogte van de taxi. De buit betrof een onbekend geldbedrag dat de overvallers hebben meegenomen. Het ging om twee personen met een negroïde uiterlijk, en ze waren rond de 30 jaar oud. 

Zoektocht levert niets op

Na de overval is een zoektocht door politie gestart maar dit heeft uiteindelijk niet tot de aanhouding van de personen geleid. Wel is bekend geworden dat een van de verdachten mogelijk gewond is geraakt aan zijn been, nadat het slachtoffer hem na de overval heeft aangereden met de taxi. Mochten mensen tips hebben over deze zaak dan wordt verzocht de politie te bellen via 09008844. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: