zondag, 16. juli 2017 - 12:39 Update: 16-07-2017 18:30

Wielrenner overlijdt na aanrijding, automobilist gaat er vandoor

Wielrenner overlijdt na aanrijding, automobilist gaat er vandoor
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Hulst

Een wielrenner is zondagochtend in het Zeeuwse Hulst om het leven gekomen nadat hij was aangereden door een personenauto die er vervolgens vandoor ging. Dit meldt de politie zondag.

De wielrenner werd kort voor 10.45 uur op de Zandstraat aangereden en overleed kort daarna. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het overlijden. De politie kreeg zondagochtend via de meldkamer de melding dat een grijze personenauto met een Nederlands kenteken op de Zandstraat in aanraking was gekomen met de wielrenner. De personenauto is doorgereden. 

Zoektocht

De agenten die zich met de zaak bezighouden zijn nog op zoek naar de bestuurder van de auto. Op de Zandstraat is een stuk van een van de buitenspiegels van de auto achtergebleven. Via Twitter en Burgernet is een oproep verstuurd.

Bestuurder grijze auto met Nederlands kenteken gezocht

De politie verzoekt de bestuurder van de grijze auto met het Nederlandse kenteken zich te melden. Dit kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Hij/zij kan zich ook melden bij een politiebureau in de buurt.

Mogelijk onwelwording

Over de identiteit van de fietser wordt nog niets bekend gemaakt. De politie gaat eerst de nabestaanden van het slachtoffer in kennis stellen en zal dan verdere informatie verstrekken. Mogelijk is de man onwel geworden juist voor hij in aanraking kwam met de auto. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: