donderdag, 30. augustus 2018 - 9:21 Update: 30-08-2018 9:22

Politie heropent brandstichtingsonderzoek uit 2015

Politie heropent brandstichtingsonderzoek uit 2015
Foto: Politie
Emmen

De politie heropent een brandstichtingsonderzoek uit 2015 in Emmen.

Op 14 september 2015 werd bij een bedrijf aan de Viaductstraat een camper in brand gestoken. Het vuur sloeg over naar een aantal auto’s en vervolgens naar een woning.

Op de beelden van de bewakingscamera was te zien dat op 4 september 2015 omstreeks 01.30 uur een persoon het terrein opkwam en naar een camper liep. Drie minuten later stond de camper in brand en vluchtte de persoon weg.De brandstichting veroorzaakte niet alleen materiele schade maar ook het leven van de bewoners van de woning werd in gevaar gebracht. Het politieonderzoek naar de identiteit van de brandstichter leverde destijds geen resultaat op.

Na bijna drie jaren heeft de brandstichting nog steeds een grote impact bij de slachtoffers en heeft men geen idee waarom hen dit is aangedaan. Nog steeds komt er bij de politie informatie binnen over de brandstichting en worden namen van mogelijke verdachten genoemd.

Dit is voor de politie aanleiding om weer aandacht te vragen voor deze brandstichting en het beeldmateriaal wat destijds door de bewakingscamera is opgenomen te publiceren.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: