zondag, 14. oktober 2018 - 12:21 Update: 14-10-2018 12:58

Dronken buurman draait 's nachts keihard 'André Hazes'-nummers

Dronken buurman draait 's nachts keihard 'André Hazes'-nummers
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel heeft de politie afgelopen nacht, vanwege het herhaaldelijk veroorzaken van enorme geluidsoverlast, de 56-jarige bewoner van een huis in de wijk Pannenhoef aangehouden. 'De geluidsapparatuur is in beslag genomen', zo laat de politie zondag weten.

Geluidsoverlast seniorencomplex

De politie kreeg omstreeks 01.20 uur een melding dat er in een seniorencomplex in de wijk Pannenhoef sprake was van geluidsoverlast. De agenten gingen ter plaatse en zagen dat de 56-jarige bewoner waarover geklaagd werd voor het complex stond. Hij was onder invloed van alcohol. De dienders gaven de man een waarschuwing en zijn daarna vertrokken. 

André Hazes

Later in de nacht kwamen vanuit het complex nog diverse meldingen binnen van geluidsoverlast. Ook zou de dronken man bij buren tegen de deur hebben getrapt en twee stoelen omver hebben gegooid. Om 04.30 uur constateerden agenten zelf dat er harde muziek kwam, nummers van André Hazes, vanuit het appartement van de 56-jarige bewoner. 

Aangehouden

In overleg met de hulpofficier van justitie zijn zij de woning binnen gegaan en hebben drie boxen en een versterker in beslag genomen. De bewoner schreeuwde tegen de politiemensen dat hij nu drie keer zo hard met zijn computer geluid zou produceren. Hij werd achter zijn PC vandaan gehaald en aangehouden ter zake het veroorzaken van burengerucht.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: