dinsdag, 20. november 2018 - 17:42 Update: 21-11-2018 14:00

Dode en gewonde bij steekpartij in Veghel

Dode en gewonde bij steekpartij in Veghel
Foto: Politie
Veghel

In de Dahliastraat in Veghel is dinsdagmiddag bij een steekpartij een persoon om het leven gekomen en een ander persoon zwaargewond geraakt. Het zwaargewonde slachtoffer is met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht.

Reanimatie

De hulpdiensten waren massaal aanwezig om de slachtoffers medische hulp te geven. Hiervoor kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. Het dodelijke slachtoffer is nog geprobeerd te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten. Deze overleed op de plaats van het incident.

Update 18.00 uur: Aanhouding

Het andere gewonde slachtoffer is in het ziekenhuis aangehouden als verdachte. Zijn verwondingen lijken mee te vallen en hij is aanspreekbaar. Agenten bewaken de man. Het is nog onduidelijk wat de toedracht van het steekincident is dat rond 16.10 uur gebeurde. De politie is een onderzoek gestart.

Update 19.00 uur

Er wordt uitgebreid sporenonderzoek verricht door specialisten van forensische opsporing. Ieder spoor en detail kan van belang zijn in het onderzoek. Dit kan nog enkele uren in beslag nemen. Agenten zijn bezig met een buurtonderzoek en spreken met mensen uit de wijk.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: