vrijdag, 24. juni 2016 - 18:00 Update: 26-06-2016 9:59

Jan van Halst trots op nieuwe hoofdsponsor FC Twente

FC Twente haalt Pure Energie binnen als nieuwe hoofdsponsor
Foto: Archief EHF
Enschede

Nadat FC Twente vorige week positief nieuws kreeg van de beroepscommissie van de KNVB, die had besloten om FC Twente volgend seizoen toch in de Eredivisie te laten voetballen, is er nu, inmiddels een week verder, wederom goed nieuws te melden.

Vijf seizoenen

'Pure Energie – onderdeel van de Raedthuys Groep uit Enschede – is voor de komende vijf seizoenen de nieuwe, trotse hoofdsponsor van FC Twente', meldt de club vrijdag op haar website.

Dat werd vrijdagmiddag tijdens een persconferentie met beide partijen bekend gemaakt. Pure Energie tekent voor vijf seizoenen en zal zowel op de voor- als achterzijde van het shirt te zien zijn.

Jan van Halst trots

FC Twente is trots op de meerjarige samenwerking met het groenste energiebedrijf van Nederland. Technisch en Commercieel directeur Jan van Halst: 'Pure Energie heeft landelijke uitstraling, maar echte Twentse roots. Het bedrijf is al meerdere jaren aan FC Twente verbonden. Bovendien zet Pure Energie vol in op duurzaamheid en dat biedt tal van mogelijkheden voor een mooie samenwerking. Uiteraard stapt FC Twente zelf ook over op Pure Energie. Samen op naar een duurzame toekomst vol positieve energie.'

De overeenkomst tussen FC Twente en Pure Energie was al met een handdruk bekrachtigd vóór de uitspraak van de KNVB-beroepscommissie. Alfons Wispels, oprichter van Pure Energie, licht toe: 'We zijn al meer dan twintig jaar partner van FC Twente. Supporter ben je in goede, maar ook in minder goede tijden. Vandaar dat we ook nu, volledig achter FC Twente staan.'

Categorie:
Provincie: