dinsdag, 12. juni 2007 - 16:17

Beach Soccer op het Gemeenteplein met bekende oud-internationals

Heerenveen

Beach Soccer op het Gemeenteplein met bekende oud-internationals als Fred Grim, Bryan Roy, Glenn Helder, Leeroy Echteld, Marc van Hintum en Peter van Vossen.

Van maandag 18 t/m woensdag 20 juni organiseert Stichting Holland Beach Soccer i.s.m. de Gemeente Heerenveen en Sportstad Heerenveen het Beach Soccer toernooi op het Gemeenteplein. Op ruim 200 m3 zand, een veld van 35m x 25m en twee grote doelen kunnen kinderen en volwassenen hun voetbalkunsten vertonen in het hart van Heerenveen. Ben jij 5 jaar of ouder, dan kun je je individueel of als team van minimaal vijf spelers/speelsters opgeven via de site www.hollandbeachsoccer.com. Dankzij de samenwerking met de gemeente Heerenveen en Sportstad Heerenveen kan iedereen gratis deelnemen.

Op maandagavond vanaf 19.00 uur wordt er afgetrapt in de Beach Soccer Arena. Bedrijven-, Horeca-, voetbal- en vriendenteams kunnen zich voor de openingsdag opgeven. Overdag op dinsdag en woensdag kunnen scholen met hun leerlingen gebruik maken van het Beach Soccer veld. Vanaf 10.00 uur ’s ochtends wordt er op beide dagen door Holland Beach Soccer een scholentoernooi georganiseerd. Niet alleen de jongste voetballers krijgen overdag de ruimte, ook studenten van het ROC kunnen zich opgeven voor een officieel toernooi. De winnaars van de editie Heerenveen plaatsen zich voor de finale op de Dam in Amsterdam (zondag 29 juli).

Sascha Visser en veel bekende voetballers in actie.

Naast alle amateurs is er ook veel ruimte voor entertainment. Op dinsdag wordt er om 18.00 uur een promotiewedstrijd gespeeld door het Holland Beach Soccer Artiesten team. Grote ster bij de artiesten is Sascha Visser. Niet alleen zal de populaire zanger/acteur meespelen, ook zal hij een optreden verzorgen als zanger. Op woensdag, de dag van de halve finalewedstrijd in Heerenveen, laten spelers als Fred Grim, Bryan Roy, Glenn Helder, Leeroy Echteld, Marc van Hintum en Peter van Vossen zien wat zij in huis hebben. De wedstrijd van de topvoetballers staat gepland rond drie uur.
Provincie:
Tag(s):