woensdag, 18. februari 2009 - 16:42

JCI Oostelijk Flevoland organiseert landelijk congres januari 2010!

Lelystad

Tijdens een verkiezingsborrel op zondag 15 februari is bekend gemaakt dat JCI Oostelijk Flevoland (voorheen Junior Kamer) het Congres van Afgevaardigden (CVA) mag organiseren.

De burgemeester van Dronten Aat de Jonge en William van der Meulen namens de burgemeester van Lelystad waren samen met de leden, senatoren en ereleden van JCI Oostelijk Flevoland getuige van de bekendmaking.

Samen met Rotterdam Haven waren zij nog als laatste over in de race om dit te mogen organiseren op 16 januari 2010. Een verlossend telefoontje van de landelijke JCI voorzitter maakte de sfeer uitbundig! De burgemeester van Dronten bracht een toost uit met een heerlijk glas champagne en sprak zijn trots uit.

Er zullen ca. 500 leden uit heel Nederland naar Flevoland komen voor dit CVA. JCI Oostelijk Flevoland wil met dit congres laten zien hoe veelzijdig Flevoland is. Het congres gaat zich dan ook afspelen in Themapark Aviodrome.

Naast de algemene vergadering die dag worden er ook verschillende trainingen, workshops, presentaties en excursies georganiseerd, zoals o.a. vliegles, bezoek aan de Bataviawerf, shoppen in Batavia Stad, schaatsen bij Flevonice in Biddinghuizen, zeilen met de Stedemaeght (grootste driemaster van Nederland) en zeilles van Roy Heiner.

Tevens bestaat JCI Oostelijk Flevoland 30 jaar, dat wordt gevierd met een groot galafeest tijdens het congres op de zaterdagavond. Nu JCI Oostelijk Flevoland groenlicht heeft gekregen kunnen zij vol aan de slag met de organisatie en het zoeken van sponsoren voor het congres.

JCI staat voor Junior Chamber International, in Nederland ook wel JCI genoemd. JCI is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemende mensen van 25 tot 40 jaar. JCI is een internationale organisatie met meer dan 200.000 leden in 110 landen. Over heel Nederland verspreid zijn er 100 Kamers met in totaal 2.500 leden. De organisatie is niet politiek gebonden. De missie van JCI is ‘Create better leaders to create better societies’.

Er zullen speciale sponsorpakketten samengesteld worden. Wanneer u interesse heeft in deze pakketten, kunt u contact opnemen met Rimke Nooter van JCI Oostelijk Flevoland per e-mail rnooter@jci.nl

Foto: Burgemeester Aat de Jonge brengt een toost uit op de overwinning. V.l.n.r. Rimke Nooter (JCI), Aat de Jonge (Burgemeester van Dronten), William van der Meulen (gemeente Lelystad) en Esther Ament (JCI).
Provincie:
Tag(s):