vrijdag, 8. juli 2011 - 11:31 Update: 08-07-2014 0:57

Clubs tonen medeleven rondom stadionramp Enschede

Enschede

[ELF-Voetbal] Diverse clubs hebben hun medeleven getoond rondom de stadionramp in Enschede. Aan het begin van de middag is het dak van de Grolsch Veste naar beneden gekomen, waarbij één persoon om het leven is gekomen. Via hun digitale website laten onder andere FC Utrecht, PSV en Ajax weten mee te leven met de slachtoffers en FC Twente.

"Ajax heeft met ontzetting kennis genomen van het drama dat zich donderdagmiddag in het stadion van FC Twente heeft afgespeeld", valt te lezen op het digitale thuis van de Amsterdammers.

Jan Willem van Dop zette persoonlijk een bericht op de website van FC Utrecht. "Wij willen ons medeleven tonen met de families van het dodelijke slachtoffer en met de gewonden. We wensen alle betrokkenen en natuurlijk ook de club FC Twente veel sterkte toe."

"PSV wil via deze weg haar medeleven tonen aan de slachtoffers van de ramp die zich donderdag in Enschede heeft afgespeeld bij het stadion van FC Twente. Daar stortte een deel van het dak van de nieuwbouw van het stadion in waarbij volgens de eerste berichten een dodelijk slachtoffer is gevallen. PSV spreekt haar innige medeleven uit en wenst de families, betrokkenen en de club FC Twente heel veel sterkte toe", zo toonden de Eindhovenaren hun medeleven.
Categorie:
Tag(s):