dinsdag, 28. februari 2012 - 15:50 Update: 08-07-2014 0:27

Marg Helgenberger verlaat Crime Scene Investigation

Na twaalf seizoenen van de succesvolle misdaadserie ‘Crime Scene Investigation’ heeft hoofdrolspeelster Marg Helgenberger besloten het populaire RTL 4-programma te verlaten.

Marg vertolkte de rol van Catherine Willows vanaf de allereerste aflevering en wist samen met haar forensische teamgenoten de meest bizarre moorden op te lossen.

Marg is in haar rol als Catherine voor het laatst te zien in aflevering 12 van het twaalfde seizoen, ‘Willows In The Wind’. Na veel DNA-speurwerk, twee Emmy Awards en twee Golden Globe nominaties verder, sluit de 53-jarige actrice haar rol in de serie af.

In haar laatste aflevering krijgt ze het nog zwaar te verduren. Iemand heeft het op haar gemunt en vuurt een kogelregen op haar af als ze thuis is. Het glas van de ruiten vliegt door de lucht. Ondanks dat ze gewond is geraakt aan haar buik, weet ze te ontkomen. Samen met D.B. Russell slaat ze op de vlucht en duiken ergens onder. Doordat beiden hun telefoon zijn verloren, zitten alle collega’s in onzekerheid.
Categorie:
Tag(s):