donderdag, 5. mei 2016 - 10:11 Update: 05-05-2016 10:12

Ondernemers in Brazilië willen sekspretpark bouwen

Ondernemers in Brazilië willen sekspretpark bouwen
Sao Paulo

Altijd al eens bloot in een achtbaan willen zitten? Als het aan de Braziliaanse zakenman Mauro Morata ligt, kan dat over een poosje bij hem in zijn sekspretpark.

Morata en een paar andere bevriende ondernemers willen een pretpark bouwen die compleet in het teken staat van seks onder de naam ErotikaLand. Het park is dan ook alleen toegankelijk voor volwassenen, al is seks met elkaar in het park wel verboden. Het park moet in 2018 de deuren openen. In het park van de toekomst is er vooral veel aandacht voor de gezonde benadering van seks. Zo kunnen bezoekers een museum bezoeken waar ze de ‘geschiedenis van seksualiteit’ kunnen ontdekken.

Het park zou komen te staan in de buurt van Piracicaba, op zo’n twee uur rijden van São Paulo.

Niet iedereen is voorstander van de plannen. Zo proberen enkele locale politici het plan te blokkeren en is er een discussie op gang gekomen over de publieke zichtbaarheid van seksualiteit in het Zuid-Amerikaanse land. „We moeten niet bekendstaan als de hoofdstad van seks”, liet Matheus Erler, lid van de christelijke socialistische partij, eerder weten.

De zakenman Morata probeert iedere tegenstander gerust te stellen over de ambitieuze plannen. Zo verzekerd hij dat het park buiten de stadsgrenzen zal verrijzen en gluurders geen ruimte krijgen om een glimp van wat binnen het park gebeurt op te vangen. Daarnaast zal het voor de werkgelegenheid in Piracicaba alleen maar goed zijn. Het park is goed voor zo'n 250 banen.  

Categorie:
Provincie: