woensdag, 8. februari 2023 - 19:25

Brandend voertuig aangetroffen na uitzending Opsporing

Landgraaf

Dinsdagavond was er in de uitzending van Opsporing Verzocht o.a. aandacht voor een gewelddadige beroving van een voertuig. Dat betreffende voertuig, een zwarte Kia Picanto, is in de nacht na de uitzending uitgebrand teruggevonden in de Landgraaf.

In de nacht van 14 op 15 januari werden twee personen onder dreiging van een vuurwapen beroofd van een zwarte Kia Picanto. Vorige week werd middels een SpeurMee-video een oproep door het onderzoeksteam gedaan in deze zaak. Afgelopen dinsdagavond was er in Opsporing Verzocht aandacht voor het onderzoek.

Auto uitgebrand

In de nacht na uitzending, afgelopen dinsdag- op woensdagnacht, ontving de brandweer rond 01:20 uur een melding van een brandend voertuig op de Steenenbergweg in Landgraaf. Dat bleek de betreffende zwarte Kia Picanto te zijn waar eerder die avond nog een oproep voor gedaan werd in de uitzending van Opsporing Verzocht. Dit levert weer nieuwe aanknopingspunten voor het onderzoek op. Deze aanknopingspunten, en de viertal tips die de uitzending opleverde, worden de komende tijd verder onderzocht.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: