dinsdag, 17. oktober 2017 - 17:05 Update: 17-10-2017 17:39

Den Haag, Ervaren, fulltime PHP / MySQL programmeur in omgeving Den Haag gezocht

Den Haag, Ervaren, fulltime PHP / MySQL programmeur in omgeving Den Haag gezocht
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Den Haag

(Advertentie, personeel gezocht) EK-Media is op zoek naar een gedreven PHP-programmeur die fulltime, 40 uur per week, het team komt versterken. De programmeur moet een goede beheersing van kennis en ervaring hebben met PHP5, MySQL, HTML5/CSS3, JavaScript en jQuery.

Functie-eisen

De programmeur zal aan verschillende projecten werken, zoals de ontwikkeling van websites en applicaties. De programmeur moet zelfstandig kunnen werken en werkt soms samen met een andere PHP programmeur. 'Wij hebben een bepaalde manier van werken en wij verwachten dan ook van jou dat jij je aanpast aan onze manier van werken. Dit is bijvoorbeeld het werken met classes in PHP', zo laat EK-Media weten.

Bedrijfsomschrijving

Sinds 2003 biedt EK-Media zijn diensten aan binnen Nederland. Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het aanbieden van diensten op het internet. Denk hierbij aan; VoIP, Bulk SMS diensten, Back-up diensten, Streaming en Webdesign / SEO / Webdevelopment / Applicatie ontwikkeling. Ook voor verschillende vormen van hosting bent u bij EK-Media aan het juiste adres: Domain Name Server (DNS) Hosting, Colocatie in Den Haag en Delft, Virtual Private Server (VPS) Hosting en Webhosting. 

Contact opnemen

Neem contact op met administratie@ek-media.nl bij interesse in de vacature. Bekijk de website https://www.ek-media.nl voor meer informatie over EK-Media B.V.