maandag, 7. maart 2016 - 14:13 Update: 07-03-2016 14:24

Nieuwe voorzitter raad van bestuur St. Jansdal ziekenhuis is Relinde Weil

Nieuwe voorzitter raad van bestuur St. Jansdal ziekenhuis is Relinde Weil
Foto: St. Jansdal
Harderwijk

Relinde Weil zal op per 15 mei 2016 in dienst treden als voorzitter van de Raad van Bestuur van ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk. 'Zij volgt Albert Arp op die op 1 maart jl. afscheid heeft genomen van het St. Jansdal', zo laat het ziekenhuis maandag weten.

Amsta

Relinde Weil (48) is op dit moment lid van de Raad van Bestuur van Amsta. Zij heeft  vier jaar deel uit gemaakt van de raad van bestuur van deze organisatie. Amsta biedt specialistische zorg en ondersteuning aan ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Amsterdam. 

De organisatie kent 28 woonlocaties. Zij was bij Amsta portefeuillehouder van de verstandelijke gehandicaptenzorg, verzorgingshuizen, thuiszorg en de afdeling financiën, vastgoed en ICT. 

De Raad van Toezicht van ziekenhuis St Jansdal is blij met de benoeming van Relinde Weil. Samen met Jan Voorburg vormt zij de Raad van Bestuur en daarmee is per 15 mei a.s. de Raad van Bestuur van het Harderwijkse ziekenhuis weer voltallig. 

De Raad van Toezicht heeft er het volste vertrouwen in dat ook in de toekomst op goede en krachtige wijze invulling gegeven zal worden aan de functie van de Raad van Bestuur van ziekenhuis St. Jansdal.