maandag, 30. november 2015 - 12:38 Update: 30-11-2015 16:32

Gordon stopt met zijn zangcarrière

Gordon zet na 2 afscheidsconcerten definitief punt achter zangcarrière
Foto: Miranda Visser
Blaricum

Na een carrière van 25 jaar stopt zanger Gordon (47) definitief met zingen. Hij geeft nog twee afscheidsconcerten in het Amsterdamse Concertgebouw. Dit schrijft de zanger in een persbericht op zijn Facebookpagina. De concerten zullen op 28 en 29 november 2016 plaatsvinden.

Gordon begon professionele zangcarrière in 1991 met zijn grootste hit “Kon ik maar even bij je zijn” geschreven door John Ewbank. Jaren van groot muzikaal succes volgde en scoorde hij talloze hits zoals “Ik hou van jou”,
“ Ik bel je zomaar even op” , “Omdat ik zo van je hou” , “Het is zo weer voorbij” en maakte hij furore met oa de zangformaties Re-Play, De Toppers en Los Angeles The Voices. Van Ahoy tot Carrè en samen met zijn Toppers collega’s volgezogen Arena’s heeft de goedlachse zanger besloten een punt te zetten achter zijn zangcarrière van 25 jaar.

Gordon zegt in het persbericht op Facebook: 'Het is een mooie tijd geweest, een einde van een tijdperk. Ik heb zo vreselijk genoten van al het succes en ook het applaus. Ik heb me altijd enorm gewaardeerd gevoeld door het publiek maar nooit echt door de industrie. Hilversum heeft nooit een blijk van waardering laten horen aan mij in al die jaren dat ik bezig ben'.

'Het uitbrengen van platen heeft tegenwoordig niet echt zin meer met de huidige houding tegenover Nederlandse artiesten van de radio samenstellers. Ik kan ondanks dat terugkijken op een fenomenale carrière met zoveel hoogtepunten dat ik een tevreden mens mag zijn. Het is tijd voor een nieuwe generatie artiesten, de helden van vroeger zijn de DJ’s van nu die het schnabbelcircuit bijna volledig hebben overgenomen'.

Afscheidsconcerten

'Het worden twee hele mooie avonden begeleid door een groot orkest en een keur van Nederlandse gast-artiesten. Met pijn in mijn hart zeg ik vaarwel aan misschien wel het allermooiste en leukste wat er was in mijn leven. Mijn interesses zijn veranderd en mijn tv carrière staat op dit moment nummer 1 en ook mijn koffiesalons Blushing verdienen mijn volledige aandacht.'

Volledige bericht:

https://www.facebook.com/Gordon.Official.Fanpage/?fref=ts

Categorie:
Provincie:
Tag(s):