vrijdag, 29. april 2016 - 15:54 Update: 29-04-2016 20:46

Roy Donders en Marvin zijn weer samen

Roy Donders: Marvin en ik zijn weer samen
Foto: Marvin Ophof/Roy Donders
Tilburg

Roy Donders en zijn ex-vriend Marvin Ophof zijn weer samen. Dit heeft Roy Donders vrijdag op zijn Facebookpagina laten weten.

'Hallo allemaal, iedereen mag het weten, wij zijn weer samen', luidt de boodschap die hij vrijdagochtend op Facebook zette.

Op 3 maart van dit jaar maakte het stel nog bekend hun relatie te hebben beëindigd. De stylist uit het zuiden meldde dit toen ook op zijn Facebookpagina. 'De reden hiervoor is dat we toch minder goed bij elkaar passen dan we hadden gehoopt en gedacht. We kijken terug op een fantastische tijd samen. Zoals jullie zullen begrijpen vinden we het allebei jammer en verdrietig dat het is afgelopen', aldus Roy Donders.

Roy en Marvin hadden een relatie sinds augustus 2014. Destijds bevestigde Donders het nieuws van hun relatie tegenover RTL Boulevard nadat er al geruchten gingen over een relatie tussen Marvin, een oude vriend, en hem.

Donders zei daar destijds het volgende over: 'Het is pas sinds twee weken echt officieel tussen ons, dus ik wilde mijn mond nog even houden. Maar nu verschijnen er allerlei verhalen over mij dat ik overal een beetje rondsnuffel en dat vind ik zo erg. Als er iemand monogaam is dan ben ik dat wel'.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):