maandag, 16. mei 2016 - 19:55 Update: 18-05-2016 13:10

Dave Roelvink vlucht het podium af na scheldpartij

Dave Roelvink kreeg na scheldkanonnade van iedereen bier
Foto: fbf
's Graveland

Dave Roelvink is tijdens een optreden afgelopen weekend in 's Graveland zijn boekje ver te buiten gegaan, en de dj/zanger heeft spijt.

Tijdens zijn dj-optreden kreeg hij een biertje vanuit het publiek naar zijn hoofd gegooid. Roelvink stoorde zich daar vreselijk aan en ontstak een ordinaire scheldkanonnade richting de gooier met de woorden: "Je moeder is een kankerhoer". Toen de Roelvink-telg was uitgeraasd, keerde het publiek zich massaal tegen hem door met liters bier te gooien. Dave vluchtte het podium af.

Nu heeft Dave spijt van zijn uitspatting. Op Intragram schrijft hij: "Naar aanleiding van de berichtgeving in de media wil ik hierbij mijn excuses aanbieden voor mijn heftige reactie", reageert Dave. "Ik krijg vaker dingen naar mij toe gegooid en er worden lelijke dingen tegen en over mij gezegd, maar ik had mijn kalmte moeten bewaren en zeker niet op deze wijze moeten reageren. Ik heb veel spijt van wat ik heb gezegd en heb inmiddels de gage die ik heb ontvangen voor dit optreden overgemaakt naar het KWF Kankerbestrijding."