woensdag, 18. mei 2016 - 23:04 Update: 18-05-2016 23:35

Dave Roelvink niet meer welkom als artiest in Kollum en Waalwijk na scheldkanonnade

Dave Roelvink niet meer welkom als artiest in het Friese Kollum na scheldkanonnade
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Kollum

In Friesland en Brabant is Dave Roelvink niet meer welkom na zijn optreden van afgelopen weekend in 's Graveland.

De Paradiso Bar in Kollum heeft een optreden van de dj geannuleerd, zo valt te lezen op hun Facebookpagina''We moeten de fans van Dave Roelvink teleurstellen, wegens zijn uitlatingen afgelopen weekend op een feest, hebben we besloten het optreden van dave op 26 november te annuleren!

De bar dancing geeft het publiek nog wel de mogelijkheid om een andere artiest aan te wijzen die Roelvink moet gaan vervangen.

Dave Roelving ging begin deze week nog door het stof nadat hij een biergooier smakeloos had uitgescholden tijdens zijn optreden van afgelopen weekend in 's Graveland. Het publiek pikte de scheldkanonnade niet en begonnen massaal met bier te gooien. Dave vluchtte het podium af. Een dag later maakte de artiest zijn excuus. Schijnbaar is dat voor sommige ondernemers niet genoeg.  

Ook in Waalwijk niet meer welkom

In Waalwijk is voor komende vrijdag een optreden van Dave Roelvink in jongerencentrum De Tavenu ook afgeblazen. De organisatie wil niet met de 22-jarige diskjockey in zee na zijn kwetsende uitlatingen op een feest in Nijmegen afgelopen weekend. “We weten dat hij publiekelijk zijn excuses heeft aangeboden, maar willen het hier niet mee afdoen”, licht een woordvoerder van het evenement ‘Fabulous Friday’ toe.  

Categorie:
Provincie:
Tag(s):