maandag, 30. mei 2016 - 20:33 Update: 30-05-2016 21:43

Waylon wordt coach van ‘The voice of Holland’

Waylon wordt coach in het komende seizoen van ‘The voice of Holland’
Foto: Screenshot Youtube RTL4
Hilversum

Waylon wordt coach in het komende seizoen van ‘The voice of Holland’. Hij neemt plaats op de stoel van Anouk. Dat maakt RTL maandag in een persbericht bekend.

De veelbesproken zangeres, die het afgelopen seizoen voor het eerst als coach te zien was in de populaire zangwedstijd, verwacht deze zomer haar zesde kindje. RTL, Talpa en Anouk hebben geprobeerd om de opnameschema’s op elkaar afgestemd te krijgen. Uiteindelijk is gezamenlijk besloten op zoek te gaan naar een vervanger, zodat Anouk straks in alle rust kan gaan genieten van de nieuwe liefde in haar leven. In het achtste seizoen neemt de Nederlandse zangeres gewoon weer plaats in haar ‘eigen’ coach-stoel.

Nieuwe coach

Waylon heeft met zijn staat van dienst in de muziekindustrie en zijn rol als prof in ‘It Takes 2’ de capaciteiten om talenten vakkundig te beoordelen en begeleiden. Als country-liefhebber met een uitzonderlijk geluid weet hij zich nagenoeg alle muziekstijlen in no time eigen te maken. Naast Ali B, Sanne Hans en nieuw voice-lid Guus Meeuwis is Waylon een waardevolle toevoeging aan het coachteam.

Waylon over zijn nieuwe rol als coach in de ‘The voice of Holland’: "Ik voel mij natuurlijk super vereerd en heb er heel veel zin in!”

Categorie:
Provincie: