vrijdag, 23. juni 2017 - 19:36 Update: 23-06-2017 19:36

Lady Gaga's jumpsuit voor hoogste bieder

Lady Gaga's jumpsuit voor hoogste bieder
Foto: Catawiki.nl
Amsterdam

Liefhebbers van fashion die ook nog eens fan zijn van Lady Gaga kunnen deze week hun hart ophalen bij veilingwebsite Catawiki. Daar wordt op dit moment namelijk de designers jumpsuit geveild die Lady Gaga droeg in de Thanksgiving videoclip van de hit 'Bad Romance'.

Volgens Martje Schutte, fashion expert bij Catawiki, gaat het om een bijzondere jumpsuit. ''De jumpsuit is ontworpen door de Australische kledingdesigner Martin Grant, waar Lady Gaga vaak kleren van draagt. Lady Gaga is gek op kleding en heeft waarschijnlijk een enorme garderobe, want er komt maar heel zelden iets op de markt dat door haar is gedragen. Dat deze jumpsuit nu opduikt is voor haar fans dan ook een unieke kans om in het bezit te komen van 1 van haar kledingstukken''. Wie mee wil bieden zal overigens flink in de buidel moeten tasten. De verwachte opbrengst van de jumpsuit ligt rond de 5.000 tot 7.000 euro.   

Vlekken 

De jumpsuit heeft een prominente rol in de video die al miljoenen keren is bekeken op youtube. Opvallend is dat de jumpsuit na het opnemen van de clip waarschijnlijk nooit is gewassen. In de videoclip eet lady gaga namelijk een taart waarbij er stukken van de taart op de jurk vallen. Die vlekken zijn nog altijd op de jumpsuit te zien. ''De vlekken tonen aan dat de jumpsuit origineel is en dat maakt de jumpsuit eigenlijk nog specialer. Ik denk dan ook niet dat de nieuwe eigenaar de vlekken zal laten schoonmaken'', aldus Schutte. Verder is er op de jumpsuit een speciaal zakje bevestigd voor de ontvanger van haar microfoon. 

Categorie:
Provincie: