donderdag, 28. september 2017 - 15:54 Update: 28-09-2017 16:07

Televizier-Ring naar Lubach, Beste Zangers of Expeditie Robinson?

Televizier-Ring naar Lubach, Beste Zangers of Expeditie Robinson?
Foto: Televizier
Hilversum

'De kogel is door de kerk, de teerling is geworpen, er is geen weg meer terug. De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring zijn bekend', zo heeft Televizier donderdag bekendgemaakt.

Donderdag zijn de 3 genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2017 bekendgemaakt. Het gaat om de programma's Beste zangers, Expeditie Robinson en Zondag met Lubach

Beste Zangers

Beste zangers is wat je noemt een laatbloeier. Het zangprogramma bestaat al sinds 2009 maar wordt nu pas volledig omarmd door het publiek. Het lijkt ook alsof de optredens elk jaar beter worden. En emotioneler. Want er wordt wat afgehuild tijdens Beste zangers. Door de zangers en zeker ook thuis, door de kijkers.

Expeditie Robinson

Het onverwoestbare Expeditie Robinson werd in 2015 al eens genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Toen bleek SynDROOM? te sterk. Maar Expeditie Robinson is niet klein te krijgen. Het geweldige genomineerde seizoen waarin underdog boerin Bertie tot Robinson werd gekroond bewijst dat nog maar eens.

Zondag met Lubach

Als één programma van zich liet horen het afgelopen seizoen dat was het Zondag met Lubach wel. De satirische nieuwsshow doet bijna het onmogelijke: precaire en ingewikkelde onderwerpen op luchtige en grappige wijze voor het voetlicht brengen. En dan hebben we het nog niet eens over de twee video's die wereldwijd viral gingen. Ongekend knap.

Gala

Op 12 oktober 2017 vindt het Gouden Televizier-Ring gala plaats waar de winnaars bekend worden gemaakt.