zaterdag, 9. juni 2018 - 9:16 Update: 09-06-2018 15:50

Het grote geld verbroedert bij ‘The Voice Senior’

Geer en Goor samen op coachstoel  bij ‘The Voice Senior’
Foto: RTL4
Hilversum

Gerard Joling en Gordon zijn dit jaar als coachduo te zien in ‘The Voice Senior’. Samen met Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato zijn hiermee alle stoelen van de 60+ versie van ‘The Voice’ compleet.

Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de muzikale zoektocht. Vanaf vrijdagavond 24 augustus is het eerste seizoen van ‘The Voice Senior’ te zien bij RTL 4.

Het duo lag na het verschijnen van Gordon zijn nietsontziende biografie overhoop. Maar het grote geld van RTL heeft ze weer samen gebracht, zo grapte de twee vrijdagavond bij RTL Boulevard.  

Nederland is het eerste land waar ‘The Voice Senior’ wordt uitgezonden. Talenten die de leeftijd van 60 zijn gepasseerd geven alles om minimaal één, en het liefst meerdere of alle coaches te overtuigen van hun stem. Na The Blind Auditions gaan de talenten door naar The Knockouts, uiteindelijk staan de laatste acht talenten in de grote finale. De winnaar mag een EP opnemen en krijgt deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast mag hij of zij optreden op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

Categorie:
Provincie: