zondag, 15. december 2019 - 22:10 Update: 16-12-2019 11:17

Televisiekok Hugo Kennis is Robinson van 2019

Televisiekok Hugo Robinson van 2019
Foto: Printscreen RTL
Hilversum

Hugo Kennis (33) is winnaar geworden van de twintigste editie van Expeditie Robinson. Zijn lang gekoesterde droom is voor de televisiekok werkelijkheid geworden.

Vijf maanden moest hij zijn mond houden voor zijn winst. En nu mag Hugo Kennis het van de daken schreeuwen. ,,Hier heb ik twintig jaar naar uitgekeken”, aldus Hugo. Alleen zijn vriend en manager wisten dat Hugo de finale had gewonnen.

De strijd in de finale ging tussen Shary-An, Eva en Hugo. Hugo lag ruim aan kop, maar raakte op het laatste onderdeel door zijn kogels heen. Eva kon het afmaken, maar schoot ook letterlijk haar doel constant voorbij. Shary-An, die nog aan het puzzelen was op het een-na-laatste onderdeel, werd door de jury als derde uitgeroepen en werd uit de finale gehaald.

Nog één keer kregen de twee overgebleven finalisten 42 kogels om de schietschijf te raken. Maar door het slechte weer werd deze strijd een dag later gespeeld. Ook op deze finaledag wisten ze de schietschijf niet te raken, waarmee Hugo automatisch de finale had gewonnen. 

Categorie:
Provincie: