vrijdag, 4. mei 2018 - 18:50 Update: 04-05-2018 19:28

Aangetroffen lichaam is van vermiste vrouw Nunspeet

Aangetroffen lichaam is van vermiste vrouw
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Nunspeet

Het lichaam dat vanmorgen is aangetroffen in de omgeving van Nunspeet is van de vermiste Ellen Hagenbeek uit Nunspeet. Vandaag was er een zoektocht georganiseerd met familie en gespecialiseerde vrijwilligers.

Tijdens deze zoektocht kreeg de politie een tip die leidde tot de vondst van het lichaam.

Het lichaam werd niet gevonden op de plek waar de zoektocht werd gehouden, maar wel in het natuurgebied langs de N310 tussen Nunspeet en Elspeet. De politie heeft meteen onderzoek gedaan ter plaatse en het lichaam is geïdentificeerd in een mortuarium. Het is vast komen te staan dat het gaat om de 47 jarige vrouw uit Nunspeet. Uit het onderzoek blijkt verder dat er geen sprake is van een misdrijf. Over de doodsoorzaak doet de politie daarom geen mededelingen.

Vermist

De vrouw werd sinds maandagavond vermist. Dinsdagavond is haar auto aangetroffen tussen Nunspeet en Elspeet. Direct is er door de politie een zoektocht gestart met speurhonden. Woensdag is er verder in de omgeving gezocht met zes honden, vier paarden en een heli. Samen met de familie en gespecialiseerde vrijwilligers is er vrijdag verder gezocht in de omgeving tussen Elspeet en Nunspeet.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: