donderdag, 21. april 2016 - 16:22

Energiedirect.nl nieuwe hoofdsponsor PSV

Energiedirect.nl nieuwe hoofdsponsor PSV
Foto: PSV
Eindhoven

Energiedirect.nl is de komende drie seizoenen hoofdsponsor van PSV. Met de deal, die ingaat per 1 juli 2016, is op jaarbasis circa zes miljoen euro gemoeid. Dat bedrag kan door middel van prestatiebonussen verder oplopen

Ondernemerschap 

Algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV is trots op de nieuwe hoofdsponsor. “Met energiedirect.nl hebben wij een partner gevonden, die past bij onze visie op ondernemen. Wij zijn van oorsprong een club die onderscheidend probeert te werken in een prestatiegerichte omgeving. We durven te innoveren en hebben het lef om te investeren. Innovatief ondernemerschap is één van de kernwaarden om onze doelstellingen te bereiken. De visie van energiedirect.nl sluit daar uitstekend bij aan. Energiedirect.nl is een bedrijf dat het hoofd boven het maaiveld uit durft te steken. PSV heeft dezelfde inborst en dadendrang.”

Prestatiegerichte samenwerking 

Volgens Gerbrands passen PSV en energiedirect.nl uitstekend bij elkaar: “Vanaf het eerste moment waren wij onder de indruk van energiedirect.nl. De manier waarop zij zich aan ons hebben gepresenteerd is zeer professioneel. Net als PSV staat energiedirect.nl voor resultaatgerichte professionaliteit. Dat raakvlak spreekt ons erg aan. Deze overeenkomst is dan ook de basis voor een partnership waarin presteren voorop staat. Samen gaan we vooruit.”

Philips blij met nieuwe hoofdsponsor

'We zijn blij dat PSV hun sponsorgroep verder uitbreidt met energiedirect.nl als nieuwe hoofdsponsor. Hiermee wordt een solide basis gelegd voor de toekomst van PSV, waaraan Philips ook de komende tien jaar actief bijdraagt', aldus Hans de Jong, CEO Philips Benelux.

Categorie:
Provincie: