vrijdag, 29. april 2016 - 9:02

Philips onthult mouwbadge: Philips founder of PSV

Philips onthult mouwbadge: Philips founder of PSV
Foto: PSV
Eindhoven

34.355.648 stadionbezoekers, 3.596 goals, 1.557 wedstrijden, 58 shirts, 34 seizoenen, 32 prijzen en 1 naam op de borst: Philips. Vrijdag onthulde Philips de badge die de komende tien seizoenen op de mouw van de wedstrijdshirts pronkt.

Zondag, tijdens de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur, speelt PSV de laatste thuiswedstrijd in het speciale Philips Heritage-shirt: een hommage aan Philips als hoofdsponsor. Vandaag onthult Philips de badge ‘Philips founder of PSV’.

Zoals vastgelegd in het nieuwe sponsorcontract van Philips en PSV - waarmee onlangs de langste sponsorrelatie van Nederland met tien jaar is verlengd – zal deze badge de komende tien seizoenen op de mouw van de wedstrijdshirts prijken. Tevens is de naam ‘Philips Stadion’ vastgelegd voor die periode. Philips is met dit contract ter waarde van in totaal 22,5 miljoen euro de grootste co-sponsor van een club in de Eredivisie.

Reactie Hans de Jong, CEO Philips Belelux 
Hans de Jong, CEO Philips Benelux: “Al 34 voetbalseizoenen delen wij lief en leed met PSV en hebben de spelers 3.596 doelpunten gemaakt in 1.557 wedstrijden met Philips op de borst van het shirt! Ook de komende 10 seizoenen blijft Philips als founder, innovation partner, naamgever van het Philips stadion en als grootste co-sponsor betrokken bij PSV. Daarom zijn we trots op de nieuwe shirts met een prachtige mouwbadge waarop Philips founder of PSV is vermeld.”

Reactie Toon Gerbrands, algemeen directeur PSV 
“PSV en Philips zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”, zegt algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV. “De naam van onze founder verdwijnt van de borst, maar de mouwbadge is een prachtig symbool voor een innige relatie, die is geëvolueerd naar een nieuwe formule. Eendracht maakt macht is een veelzeggende zin uit ons clublied. Daar handelen wij graag naar. Daarom zijn we er ontzettend blij mee dat we op het gebied van innovatie, kernwaarde van PSV en Philips, intensief met elkaar aan de slag gaan.”

Categorie:
Provincie:
Tag(s):