maandag, 29. februari 2016 - 15:29 Update: 29-02-2016 22:38

Hans Teeuwen treedt op bij Lowlands

Hans Teeuwen met 'Echte Rancune' voor 20.000 man op Lowlands
Foto: Archief EHF
Biddinghuizen

In de grootste feesttent op het Lowlands Festival, het koninklijk theater Alpha, houdt Hans Teeuwen dit jaar zijn cabaretshow Echte Rancune. Met 20.000 man publiek meteen ook de de grootste cabaretshow ooit in Nederland gehouden.

De tickets voor de ruim veertig shows van Teeuwens eerste programma sinds vijf jaar vliegen zowel in Nederland als België de deur uit. Mooi kunstje weer van de scherpschutter met de botte bijl, die met zijn vorige tour rond ‘Spiksplinter’ in 2011 ook al de Heineken Music Hall met gemak acht keer achter elkaar vol kreeg. 

Karaktermoord

Zijn nieuwe show belooft een Teeuwen in ouderwetse vorm: een set boordevol karaktermoord op belangrijke koppen boven het maaiveld en openhartige een-op-eengesprekken over Teeuwens eigen zwakheden zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving. 

De vierentwintigste editie van het festival vindt plaats van 19 t/m 21 augustus op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen. Wie Hans toch liever in het theater wil aanschouwen: er zijn nog enkele kaarten voor Martiniplaza te Groningen, het Circustheater Scheveningen alsook Nieuwe Luxor in Rotterdam.

Categorie:
Provincie: